Taymory X-Trail Series Mataró

04/03/2015
  • 4:45h del matí del Diumenge, sona el despertador. Ràpidament m'aixeco i recordo la sensació d'un Dia de Carrera, doncs no són moltes les ocasions que justifiquen aquest "madrugón".

    I certament era dia de carrera, però no de competir. Era dia de tornar a agafar el material i exposar de nou als corredors una alternativa fàcil i econòmica d'optimitzar el manteniment muscular mitjançant els productes Trigger Point Performance Therapy.

    Els organitzadors de la prova, Run2You al costat del patrocinador principal TAYMORY, ens van convidar a col·laborar en els 3 esdeveniments de les TAYMORY X TRAIL SÈRIES, després d'una Demo en un Training Day dels productes Trigger Point Performance Therapy.

    A més, en aquesta ocasió presentàvem el Nou GRID STK Foam Roller que ens ajuda d'una forma encara més còmoda i pràctica i forma part de les diverses novetats que ha presentat la Marca per aquest 2015.

    Vam recollir tot el material a FitaA i vam posar rumb a Mataró on arribem amb temps suficient per carregar piles amb un bon desdejuni, i sort que ho vam fer doncs més tard les necessiteriem.
    Arribada a l'Estadi Municipal d'Atletisme de Mataró on es va iniciar el procés de descàrrega, trasllat de material i muntatge.

    A primera hora s'insinuava un suau vent, inofensiu. I a mesura que avançàvem en el muntatge, aquest cada vegada era menys pacífic. La intensitat de les ràfegues anava empitjorant fins que la carpa va dir prou i es van trencar les barres d'un dels laterals. Malgrat el revés, amb molt enginy solucionem més o menys la situació. Però el problema del vent lluny de millorar, empitjorava.
  • No van passar molts minuts fins a succeir l'inevitable i que comencessin a volar les carpes, flyers de publicitat per l'aire, tothom corrent a recollir-ho tot, en definitiu el panorama era bastant desalentador. Fins i tot l'organització va optar per desmuntar l'inflable de la meta, però vam saber tots adaptar-nos a les circumstàncies. Vam perdre un assalt contra el vent, però al final guanyem el Combat.

    I malgrat totes les adversitats, ens adaptem i improvisem un *stand sense carpa enmig de la pista d'atletisme per poder transmetre als corredors, aliens a la situació fins que anaven arribant a meta, els beneficis de la Compressió Miofascial.

    Des de FitaA creiem fermament en els productes Trigger Point Performance Therapy i per això els prescrivim. I ens alegra comprovar com en cada esdeveniment al que acudim, cada vegada més corredors coneixen i utilitzen productes com el GRID després d'entrenar i/o competir. També ens comenten amb major freqüència que els fisioterapeutes els parlen d'ells i, com nosaltres, ho recomanen.

    Per la nostra banda, seguirem acudint a diferents esdeveniments per ensenyar a utilitzar correctament els productes Trigger Point Performance Therapy a més d'explicar moltes altres alternatives que tenim per prevenir lesions i optimitzar l'entrenament i el rendiment esportiu.

    Equip fitaA

5 comentaris

Regístrate con nosotros y así podrás crear tus comentarios, contar tus experiencias y participar en nuestro blog.

Cercar entrades

Últimes entrades