Espai del client fitaA: Pepón Prades

01/09/2014
  • Per què entreno? per Pepón Prades

    ‘The soul is a name for the experience that the body is’ On the Soul, Jean-Luc Nancy

     Als 51 anys, el desig de mantenir-me actiu, mirar de sentir-me en un cos ‘jove’. Poder treballar el cos de manera que aquesta ‘experiència’ que és el cos resulti agradable i enriquidora (tot i que vol dedicació, perseverança, disciplina). Seguint amb una altra idea de Nancy, tinc clar que no és que tinguem un cos, és que som un cos.

    (amplia la informació del Pepón Prades a: http://www.fita-a.com/pepon-prades-malmenats-cia-mariantonia-oliver-cat)

    Com és el meu entrenament?

    • amb la companyia Mariantònia Oliver: fem un treball molt físic. Tenim presents els ossos, les articulacions més que la força muscular. Línies, direccions, pes, espai. Necessitem elasticitat, ‘reprise’, precisió, una bona col·locació en el sentit d’alineament, un cos ‘net’. El treball de la Mariantònia pren elements de la tècnica desenvolupada per Susan Klein (no es tracta de copiar formes sinó de fomentar una comprensió profunda de l’ús del cos com un tot integral, per tal de maximitzar la funcionalitat i el potencial de moviment personal de cada individu), barrejats amb altres pràctiques.
    • a fitaA: amb l’Àlex Martin, realitzem entrenaments molt variats, on el “focus” de les sessions es plantegen segons les meves necessitats; exercicis del core, harmonia de la cintura escapular, elasticitat i força muscular amb el mètode de sobrecàrrega excèntrica, exercicis en plataforma vibratòria i la interessant teràpia de descompressió miofascial amb el material Trigger Point Performance, que tan li agrada a l’Àlex. Com he dit, la variació i execució dels exercicis es dona gràcies a la sinergia i aportació dels dos (client i fisio readaptador).
    •  pel meu compte: vaig al gimnàs amb freqüència, treballo exercicis que fem amb la companyia, utilitzo les mini-bands de l’Àlex, també faig cardio (rem, caminar ràpid a la cinta) i algunes activitats dirigides. No faig peses ni màquines d’exercici estàtic. També prenc cursos i workshops de moviment – dansa – improvisació amb diferents professionals.
    Enllaç al video Promo de Malmenats al carrer: http://vimeo.com/96716563
    Imatges: Javier Ly

1 comentari

Regístrate con nosotros y así podrás crear tus comentarios, contar tus experiencias y participar en nuestro blog.

Cercar entrades

Últimes entrades