Cursa nocturna Vèrtic Night Sant llorenç Savall 2014

16/06/2014
  • El passat dissabte 14 de juny es va celebrar la cursa nocturna de Sant Llorenç Savall, organitzada per Vèrtic Outdoor i Chiprunning,  corresponent a la lliga Vèrtic Night (http://chiprunning-night.es/).

    Van participar tres dels nostres clients i membres de l’equip Verticrunners, en Carles López, en Jaume Cortinas, en Jordi Canals i també el nostre fisioterapeuta readaptador Alex Martin.

    La cursa es va desenvolupar pel Parc Natural de Sant Llorenç, sota la pluja i l’amenaça dels llampecs, que feien més impressionant l’entorn de la prova nocturna. En un terreny que exigia certa precaució pel fang i aigua acumulats, amb un desnivell de 600m i distància de 14km.

    Un final meravellós, on l’estret carreró que portava a l’arc d’arribada, quedava només il·luminat per les espelmes que l’organització va instal·lar.

    Vam poder gaudir de l’entrega de premis amb un Carles López que es va endur la 2ª posició de la general, mentre que el nostre fisioterapeuta, l’Alex Martin, va aconseguir una meritòria 5ª posició de la general. Tant el Jaume Cortinas com el Jordi Canals van assolir els seus millors registres en distància i desnivell.

    Per tot això volem felicitar-los i fer-los arribar la més sincera ENHORABONA!

    Us esperem a fitaA per seguir avançant en els vostres objectius!

1 comentari

Regístrate con nosotros y así podrás crear tus comentarios, contar tus experiencias y participar en nuestro blog.

Cercar entrades

Últimes entrades